Spoilerforlenger Infiniti G35 Coupe

MaxtonSKU:IN-G35-C-CAP1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris3.799 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Spoilerforlengelse Infiniti G35 Coupe

Dette settet er designet for å passe Infiniti G35 Coupe 2003-2007, og gir bilen din et estetisk løft med førsteklasses materialer av høy kvalitet.

Spoilerforlengelse Med 3M Tape

Denne spoilerforlengelsen kommer med 3M tape for enkel installasjon, noe som sikrer at den passer perfekt til din Infiniti G35 Coupe. Den tilbyr overlegen performance og en forbedret estetisk appell.

Førsteklasses ABS Plast

Produktet er laget av høy-kvalitets ABS plast, et materiale som er anerkjent i bilindustrien for sin styrke og fleksibilitet. ABS brukes i produksjonen av fabrikkbumpere og andre bildeler, bekreftende sin pålitelighet og holdbarhet.

Din Go-To-Løsning for Bilmodifikasjoner

Vårt produkt har mottatt TÜV Materialgutachten-sertifisering, en anbefaling av produktets kvalitet og pålitelighet. Som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, leverer vi kvalitet du kan stole på.

Med en ren klut for avfetting inkludert i settet, kan du være sikker på å forbedre bilens utseende uten flekker eller smuss. Velg vår Spoilerforlengelse for Infiniti G35 Coupe for en problemfri og effektiv biloppgradering!