Spoiler Cap Bmw 5 G30 17-20

MaxtonSKU:BM-5-G30-CAP1G
4 anmeldelser

Pris:
Salgspris3.099,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Spoilerlokk Bmw 5 G30 17-20, Perfekt Utstyr Til Din Bil

Omgjør din Bmw 5 G30 2017 - 2020 med et Maxton Design spoilerlokk. Dette komplett settet gir ikke bare bilen din en unik estetikk, men forbedrer også dens aerodynamiske ytelse. Med utrolig holdbarhet og enkel installasjon, dette spoilerlokket passer perfekt med bilens design og tilbyr betydelig forbedring i både utseende og ytelse.

Hvorfor Vurdere Bmw 5 G30 Spoilerlokk?

Foruten det slående utseendet det gir din bil, er Bmw 5 G30 spoilerlokk også sertifisert med Tuv Materialgutachten og er laget for å tåle tøffe forhold med sin beskyttelse mot UV-stråling og fuktighet. Med en rekke overflateutseende tilgjengelig, behøver denne delen heller ikke å males noe som gjør prosessen rask og enkel.

Aerodynamikk og Stil Med Spoilerlokk

Den unike designen av spoileren hjelper med å forbedre aerodynamikken på bilen ved å øke lufttrykket rundt karosseriet, noe som forbedrer bilens trekkraft. Denne delen vil også gi din Bmw 5 G30 et racingutseende, perfekt for de som ønsker å legge til en sportslig touch til sin bil.

Best Kvalitet Med Abs Materiale

Dette spoilerlokket er laget av slitesterkt Abs-materiale, kjent for sin fleksibilitet og holdbarhet mot tøft vær. Med en TÜV-sertifisering og UV-beskyttende lag, garanterer denne delen lang levetid og maksimal effektivitet. Velg Bmw 5 G30 spoilerlokk for en uovertruffen blanding av stil og ytelse.