Hekkspoiler/baklukeforlenger Bmw 5 F10

MaxtonSKU:BM-5-10-CSL-H1A
3 anmeldelser

Pris:
Salgspris2.899,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Bak Spoiler Bmw 5 F10: Perfekt Tilpasning til Din Bil

Upgrader din Bmw 5 F10 (2010 - 2017) med en ny, uferdig, Bak Spoiler, klar til å bli grunnet og lakkert til enkelt å matche din bil. Dette er et komplett sett som er vandresistent, robust mot ekstreme temperaturer, og fleksibelt for enkel installasjon. Vær oppmerksom på at spoileren kommer uten festesett & instruksjonsmanual.

Maxton Design Produkt: Eksepsjonell Kvalitet

Materialet er ABS, kjent for sin styrke og fleksibilitet. ABS brukes ofte i bilindustrien takket være sin utmerkede slagmotstand under kalde forhold. Vårt produkt har mottatt TÜV Materialgutachten sertifiseringen, noe som betyr at det er godkjent for utmerket kvalitet og trygghet.

Tilpassing: Vennligst Test Monter Før Maling

Viktigheten av å prøve montere Bak Spoiler før maling kan ikke understrekes nok. Det er viktig å sikre at delene passer perfekt på din Bmw 5 F10 før maling for å unngå potensielle problemer eller skader. Forberedelse og nøyaktighet er nøkkelen til en suksessfull installasjon.

Til slutt, vi er en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge. Vi tilbyr bare de beste produktene til din bil.