Frontleppe V.2 Bmw 5 F10/F11 Mpack

MaxtonSKU:BM-5-10-MPACK-FD2G
26 anmeldelser

Pris:
Salgspris4.099,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-28 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Oppgrader din BWM med vår Frontleppe Svart Glans V.2 Bmw 5 F10/F11 Mpack

Vår Frontleppe Svart Glans V.2 Bmw 5 F10/F11 Mpack er laget av robust ABS-plast, et materiale som blir mye brukt i bilindustrien for å lage fabrikkstøtfangere og andre deler av karosseriet. Ved bruk av streng kvalitetskontroll og TÜV-godkjenning sikrer vi at produktet både er holdbart og fleksibelt, perfekt for din BMW 5-serie bil.

Det estetiske og funksjonelle aspektet

Med vår frontleppe vil du gi en drastisk forbedring til utseendet på bilen din. Den ikke bare ser bra ut, men hjelper også med å forbedre kjøreopplevelsen ved å gi bedre aerodynamikk. Den kommer monteringsklar med alle nødvendige monteringselementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Det er ingen ekstra trinn

Maxton Design - Autorisert distributør

Vi er stolte av å være en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge. Vi garanterer autentisitet og høy kvalitet på alle våre produkter. Gjør bilen din unik og stilig med vår Frontleppe Svart Glans V.2 Bmw 5 F10/F11 Mpack.

Kvalitet, estetikk og funksjonalitet med BMW tilbehør

Ved å velge vårt produkt, investerer du i kvalitet, estetikk og forbedret kjøreopplevelse. Med ABS-plast sikrer vi en høybar, fleksibel og holdbar opplevelse som vil glede deg for mange år framover. Oppdag forskjellen med vår Frontleppe Svart Glans V.2 Bmw 5 F10/F11 Mpack.