Sideskjørt diffusers Bmw 6 F13 M-Pack

MaxtonSKU:BM-6-13-C-MPACK-SD1G
2 anmeldelser

Pris:
Salgspris4.999 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sideskjørt diffusers Bmw 6 F13 M-Pack

Sideskjørt diffusers Bmw 6 F13 M-Pack er designet og produsert med høy kvalitet og presisjon, laget av robust ABS-plast som er bredt benyttet i bilindustrien for å lage fabrikkstøtfangere og andre komponenter til bilens karosseri. Dette produktet etterfølger strenge kvalitetskrav og er TÜV-godkjent for å sikre høy holdbarhet, fleksibilitet, og kvaliteten av materialet det er laget av.

Betydelig estetisk forbedring

Med Sideskjørt diffusers Bmw 6 F13 M-Pack vil du oppleve en drastisk forbedring av bilens utseende fra begge sider. Dette produktet kommer monteringsklart med alle nødvendige monteringsverktøy og en detaljert monteringsmanual. Instruksjonene er tydelige og det finnes ingen overflødige trinn, noe som gjør monteringen enkel og effektiv.

Vi er en autorisert forhandler av Maxton Design produkter i Norge, derfor kan vi garantere for kvaliteten av våre produkter.

Kvalitet og service

Sideskjørt diffusers Bmw 6 F13 M-Pack er en del av vårt engasjement for å tilby høykvalitets bilkomponenter og tilbehør i Norge. Som autorisert distributør av Maxton Design produkter sikrer vi at våre kunder alltid er fornøyde med bildelene og servicen de mottar.