Frontleppe Bmw 6 Gran Coupé

MaxtonSKU:BM-6-06-GC-FD1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris4.999 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-28 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Beskytt og forbedre utseendet på Bmw 6 Gran Coupé med vår Høykvalitets Frontleppe

Gi bilen din et drastisk oppgradert utseende med vår Frontleppe til Bmw 6 Gran Coupé. Frontleppen er laget av robust ABS-plast, et materiale som hyppig brukes i bilindustrien for å lage fabrikkstøtfangere og andre karosserideler. Produktene våre oppfyller høye kvalitetskrav og er TÜV-godkjent for å sikre høy holdbarhet og fleksibilitet. Ingen ekstra trinn er nødvendige ved montering.

Frontleppe - laget for å vare

Vår Frontleppe til Bmw 6 Gran Coupé er designet for å tåle harde forhold. ABS-plasten gir økt holdbarhet og fleksibilitet, noe som sikrer at frontleppen vil tåle daglig bruk. Produktet er testet og sertifisert av TÜV, en garanti for høy kvalitet.

Enkel montering med medfølgende instruksjoner

Frontleppen kommer klargjort for montering og inkluderer alle nødvendige monteringselementer. En klar og oversiktlig monteringsmanual følger med, noe som sikrer en problemfri installasjon.

Som autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, garanterer vi for kvaliteten og autentisiteten til våre produkter. Oppgrader utseendet på din Bmw 6 Gran Coupé i dag med vår kvalitets frontleppe.