Spoiler Cap Bmw X5 F15 M-Pack 13-18

MaxtonSKU:BM-X5-15-M-CAP1G
7 anmeldelser

Pris:
Salgspris3.999,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Spoiler Cap Bmw X5 F15 M-Pack13-18

Øk kjøreegenskapene og stylingen til din Bmw X5 F15 M50d 2013-2018 med vår revolusjonerende Spoiler Cap. Designet med formidabelt presisjon, og passer perfekt til bilens konturer.

Komplett Sett Inneholder:

Dette settet er en alt-i-ett pakke som bidrar til å forbedre bilens estetikk. Det inkluderer en Spoilerforlengelse Med 3M Tape for enkel montering, og en Avfettningsduk for å sikre ren montering.

Overlegen Produktkvalitet:

Alle delene er laget av høykvalitets Abs-plast. Dette materiale har blitt spesialutviklet for bilindustrien, og er kjent for sin økte styrke og fleksibilitet. Det er de samme materialene som blir brukt i produksjonen av fabrikkstøtfangere og andre bilkomponenter.

Materiale Godkjent Og Sertifisert:

Dette produktet er sertifisert av TÜV Materialgutachten. Dette sertifikatet er et bevis på at dette produktet oppfyller strenge kvalifikasjoner og materielle krav. Vi er en autorisert distributør av Maxton Design-produkter i Norge, som gir deg trygghet når du kjøper dette produktet.

Forbedre kjøreopplevelsen med vår Spoiler Cap Bmw X5 F15 M-Pack13-18. Fra design til montering, gir dette produktet deg kvalitet og pålitelighet du kan stole på.