Spoiler Cap - Bmw X5 M F15 14-18

MaxtonSKU:BM-X5M-15-CAP1G
2 anmeldelser

Pris:
Salgspris3.099,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Spoilerlokk til Bmw X5 M F15 2014 - 2018 fra Maxton Design

Hvis du er eieren av en Bmw X5 M F15 og ønsker å gi bilen din et unikt utseende, så er dette spoilerlokket noe for deg. Designet og produsert av det polske selskapet Maxton Design, garanterer vi kvalitet og eleganse. Dette er ikke bare et visuelt tuningelement, men det bidrar også til å forbedre bilens aerodynamikk.

Forbedret Aerodynamikk og Økt Kraft på Bakakselen

Gjør bilen din mer effektiv med dette spoilerlokket. Det er designet for å forbedre aerodynamikken og øke trykket på bakakselen for mer kraft og stabilitet ved høyhastighetskjøring. Dette gir en racing-aktig finish til din Bmw X5 M F15 som er både moderne og smakfull.

Produksjonskvalitet og Holdbarhet

Dette spoilerlokket er produsert med høykvalitets ABS-plast, kjent for sin eksepsjonelle fleksibilitet, holdbarhet og motstandsdyktighet mot mekaniske og kjemiske skader. Det er til og med motstandsdyktig mot ekstreme temperaturer og fuktighet, alt for å sikre at produktet varer lenge og forblir presentabelt.

Unikke Utforming Med Flere Valgmuligheter

Med sin UV-repellerende folie, har du en mindre bekymring for fargeendringer eller skader forårsaket av solens skadelige stråler. Dette spoilerlokket er også tilgjengelig i forskjellige overflatestrukturer, dette gir deg valgmuligheter for å personliggjøre bilen din etter din smak.

Ta bilens design til det neste nivået med dette unike spoilerlokket for Bmw X5 M F15. Gi bilen din en forfriskende makeover med dette tuningelementet i høy kvalitet, alle tilgjengelig for deg i Maxton Designs nettbutikk.