Spoiler Cap Bmw Z4 E85 (Preface)

MaxtonSKU:BM-Z4-85-CAP1G
2 anmeldelser

Pris:
Salgspris3.099 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Maxton Design Spoiler Cap for BMW Z4

Nå kan du legge til det ekstra preget på din BWM Z4 med vår Maxton Design Spoiler Cap, spesielt for å passe til standardversjonen til BMW Z4 fra 2002-2006. Denne høyytelsesdelen er laget av høykvalitets ABS-plast, kjent for sin økte styrke og fleksibilitet.

Spoiler Cap med overlegen ytelse

Nyt en sømløs installasjon med vårt komplette sett, som inkluderer en spoilerforlengelse med 3M-tape og en avfetningsduk. ABS-materialet som brukes i produksjonen, er spesifikt opprettet for bruk i bilindustrien. Produktene våre har TÜV Materialgutachten-sertifisering som bekrefter materialets kvalitet.

Kvalitetsmaterialer for langvarig bruk

ABS-plast brukes i produksjonen av fabrikkstøtfangere og andre bildeler, noe som gjør dem holdbare og pålitelige. ABS-produkter kjennetegnes av økt styrke og fleksibilitet, noe som gir langvarig bruk og robust konstruksjon..

Vi er stolte av å være en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge. Uavhengig av dine behov eller stil, kan vi hjelpe deg med å finne den perfekte tillegg til din bil.

Med vår Spoiler Cap for BMW Z4, kan du forbedre utseendet og ytelsen til din bil med et produkt av høy kvalitet som er designet for å vare.