Frontleppe Mercedes Slk R171 (For Me-Slk -R171-Amg172-F1)

MaxtonSKU:ME-SLK-R171-AMG172-FD1G
2 anmeldelser

Pris:
Salgspris4.099 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-28 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Frontleppe Mercedes Slk R171 (For Me-Slk -R171-Amg172-F1)

Velkommen til vår nettbutikk der vi tilbyr deler til bil som Frontleppe Mercedes Slk R171. Vår Frontleppe Mercedes er laget av ABS-plast, mye brukt i bilindustrien for produksjonen av fabrikkstøtfangere og andre karosserideler. Produktet går gjennom strenge kvalitetskrav og er TÜV-godkjent. Det garanteres høy holdbarhet, fleksibilitet og pålitelighet av materialet det er laget.

Kvalitet og Holdbarhet av Frontleppen

Frontleppen vil definitivt gi din Mercedes en dramatisk estetisk forbedring. Den kommer monteringsklar med alle nødvendige festeelementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Ingen ekstra trinn er nødvendig, noe som gjør det til et enkelt og raskt diy auto prosjekt.

Dette gir deg muligheten til å tilpasse delen slik at det passer best med din Mercedes stil. Hos oss er vi en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge. Vi sikrer at du får de aller beste bilkomponentene tilgjengelig i markedet, laget for å vare.

Autorisert Distributør av Maxton Design Produkter

Å kjøpe fra en autorisert distributør som oss, sikrer at du mottar et originalt Maxton Design produkt, og det største utvalget av Mercedes reservedeler og mer. Med vår Frontleppe Mercedes Slk R171 får du en mer fremtredende og elegant fremtoning av bilen din.