Frontleppe Mercedes Slk R170

MaxtonSKU:ME-SLK-R170-FD1G
1 anmeldelse

Pris:
Salgspris4.999 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-28 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Forbedre Din Mercedes SLK R170 med Våre Frontleppe

Oppgrader ditt kjøretøy med vår premium sortiment av Frontleppe Mercedes SLK R170. Utformet av bransjestandard ABS-plast, er vår frontleppe kjent for sin styrke, holdbarhet og fleksibilitet. Hvert produkt blir utsatt for strenge kvalitetskontroller for å gi deg det beste produktet, og er TÜV-godkjent for å sikre et høyt nivå av sikkerhet. Dette er ideell for alle bilentusiaster som setter pris på kvaliteten og funksjonaliteten til Mercedes-bilikomponenter. Vi er stolte av å være en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge.

Drastisk Forbedret Estetikk med Våre Frontleppe

Vår frontleppe til Mercedes SLK R170 vil gi bilen din et drastisk bedre utseende. Den kommer monteringsklar med alle nødvendige monteringselementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Du trenger ikke å bekymre deg for ekstra trinn, og du vil elske det forbedret utseendet det gir til bilen din.

Uansett om du er ute etter kvalitets bildeler eller ønsker å forbedre utseendet på bilen din, har vi det du trenger hos oss. Vi fokuserer på kvalitet og brukertilfredshet, og vi ser frem til å hjelpe deg med å forvandle bilen din med våre frontleppe Mercedes SLK R170.