Sentersplitter Bak (Uten Vertikale finner) Mercedes-Benz Gla 45 Amg Suv (X156) Preface

MaxtonSKU:ME-GLA-156-AMG-RD1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris3.899,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sentersplitter Bak (Uten Vertikale finner) Mercedes-Benz Gla 45 Amg Suv (X156) Preface

Mercedes-Benz GLA 45 er en premium kompakt SUV, og denne sentersplitter bak er spesialdesignet for å forbedre den allerede slående utseendet. Laget av slitesterk ABS-plast, materialet som er populært i bilindustrien på grunn av dens styrke og fleksibilitet, vil denne diffuseren tåle testen av tid.

Erstatter fabrikkstøtfangere

Denne ettermonterte diffuseren er laget for å kunne erstatte fabrikkstøtfangere uten problem. Det vil tilføre en frisk ny look til baksiden av bilen og forbedre dens generelle estetiske appell. Denne diffuseren kommer komplett med alle nødvendige monteringsdeler samt en detaljert monteringsmanual med klare instruksjoner. Det er ingen ekstra trinn som vil komplisere installasjonen.

Kvalitet bekreftet av TÜV-sertifisering

Dette produktet er et resultat av kvalitetskontroll og TÜV-godkjenning, noe som garanterer høy holdbarhet og levetid. Vi er stolte av å være en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge.

Oppgrader bilen din med denne sentersplitteren bak

Invester i kvalitet og se forskjellen selv. Med denne sentersplitter bak, vil din Mercedes-Benz GLA 45 AMG SUV utvilsomt skiller seg ut fra mengden. Bestill din i dag og oppgrader bilens utseende med denne premium biltilbehøret!