Spoilerforlenger Mercedes Benz E-Class W213 Coupe Amg-Line

MaxtonSKU:ME-E-213-AMGLINE-C-CAP1G
2 anmeldelser

Pris:
Salgspris3.099 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Spoiler Forlengelse for Mercedes-Benz E-Klasse W213 Coupe Amg-Line

Spoiler Forlengelse for Mercedes-Benz E-Klasse W213 Coupe Amg-Line passer til Mercedes-Benz E-Klasse W213 Coupe Amg-Line 2017- og fremover. Laget av ABS-plast, et materiale som er kjennetegnet av økt styrke og fleksibilitet, er spesielt skapt for bruk i bilindustrien. ABS brukes i produksjonen av fabrikkstøtfangere og andre bildeler.

ABS Plast i Bilindustrien

Dette produktet er laget av ABS-plast, et materiale spesielt designet for bruk i bilindustrien. ABS brukes i produksjonen av fabrikkstøtfangere og andre bildeler, og gir økt styrke og fleksibilitet. Vårt produkt har også TÜV Materialgutachten-sertifisering, som bekrefter kvaliteten og holdbarheten av materialet.

Maxton Design-produkter

Som en autorisert distributør av Maxton Design-produkter i Norge, tilbyr vi denne høykvalitets spoiler forlengelse for din Mercedes-Benz E-Klasse. Dette produktet gir bilen din det tiltrekkende utseendet som skiller den ut fra mengden.

Komplett Sett

Dette Komplett Sett inneholder spoilerforlengelse med 3M BÅND og avfettende klut, som gir deg alt du trenger for enkel og effektiv installasjon. Sørg for at bilen din er like slående som dens ytelse med vår høykvalitets spoiler forlengelse.