Støtfangerskjørt Valance Mercedes CLS C219 55Amg

MaxtonSKU:ME-CLS-219-AMG-RS1C
1 anmeldelse

Pris:
Salgspris4.199 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Bakstykke Mercedes Cls C219 55AMG

Øk bilens estetikk med vår Bakstykke Mercedes Cls C219 55AMG, laget spesielt for biler produsert mellom 2004 og 2006. Produktet er designet med brukervennlighet og holdbarhet i tankene.

Komplett Sett med Bakstykke

Settet inneholder et Bakstykke, konstruert av høykvalitets ABS plast. For de som er bekymret for produktets holdbarhet og styrke, er det viktig å bemerke at ABS materiale spesifikt er laget for å tåle den tøffe behandlingen i bilindustrien. Det brukes hyppig i produksjonen av fabrikkestøtfangere og andre bildeler, og er kjent for sin økte styrke og fleksibilitet.

TÜV Materialgutachten Sertifisert

TÜV Materialgutachten sertifisering er en kvalitetsgaranti som bekrefter at produktet er laget av solide materialer, og er sikker på bruk i bilindustrien. Vårt Bakstykke Mercedes Cls C219 55AMG har fått denne prestisjefylte anerkjennelse, og kan derfor garantert oppfylle forventningene dine.

Autorisert Distributør av Maxton Design Produkter

Som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, kan vi garantere autentisitet og opprinnelse av vårt Bakstykke Mercedes Cls C219 55AMG. Med vårt produkt får du kompromissløs kvalitet og neste nivå av estetikk til din bil.