Frontleppe V.1 Mercedes CLS C218 11-14

Spar 2.600,-
MaxtonSKU:ME-CLS-218F-FD1C-D
Ingen anmeldelser

Produktoverflate: KARBONIMITASJON
Pris:
Salgspris1.499 kr Ordinær pris4.099 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 1-2 virkedager)
Frakt:
299 kr eller henting (Drammen, Kvelde) gratis
stk

Beskrivelse

Frontleppe V1 til Mercedes CLS C218 er den ultimate tilbehøret for å gi din bil et unikt og sportslig utseende. Laget spesielt for 2011-2014 modeller av CLS C218, vil denne frontleppen forbedre aerodynamikken til bilen din og gi den et ekstra snev av stil.

Høykvalitetsmaterialer

Frontleppen er laget av høykvalitetsmaterialer som sikrer langvarig holdbarhet og beskyttelse mot vær og vind. Den er spesielt konstruert for å tåle alle slags værforhold og vil forbli i utmerket stand over tid.

Enkel installasjon

Montering av frontleppen er enkel og krever ingen spesielle verktøy. Den er utstyrt med alle nødvendige festemidler for rask og problemfri installasjon. Du trenger ikke å være en ekspert for å få montert frontleppen på bilen din.

Perfekt passform

Frontleppen er designet for å passe perfekt til Mercedes CLS C218 (2011-2014) modeller. Den er utviklet med presisjon for å sikre en sømløs integrasjon med bilens eksisterende design, og den vil gi en imponerende og sammenhengende helhet.

Stilig og funksjonell

Denne frontleppen er ikke bare et elegant tillegg til bilens utseende, den har også en funksjonell rolle. Den bidrar til å forbedre bilens aerodynamikk, redusere luftmotstand og gi økt stabilitet ved høyere hastigheter.

Tekniske spesifikasjoner

  • Materiale: Høykvalitets ABS-plast
  • Passer til: Mercedes CLS C218 (2011-2014)
  • Monteringsmetode: Festes med dobbeltsidig tape og skruer (følger med)