Sentersplitter Bak Mercedes Cls C218 Amg Line

MaxtonSKU:ME-CLS-218-CNC-RS1A
1 anmeldelse

Pris:
Salgspris4.499 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sentersplitter Bak Mercedes Cls C218 Amg Line

Forbedre kjøretøyets estetikk med vår kvalitetsdrevne Sentersplitter Bak Mercedes Cls C218 Amg Line. Denne splitteren er laget av ABS-plast, et materiale kjent for sin høye holdbarhet og fleksibilitet. ABS plasts brukes i høy grad i bilindustrien for produksjon av fabrikkstøtfangere og andre karosserikomponenter. Dette produktet er TÜV-godkjent, noe som sikrer strenge kvalitetskrav i forhold til materialvalg og holdbarhet.

Drastisk forbedring av bilens utseende

Ønsker du å forbedre bilens bakside på en dramtisk måte? Vår Sentersplitter Bak Mercedes Cls C218 Amg Line vil gi bilen din et langt mer tiltrekkende utseende. Denne splitteren kommer monteringsklar, komplett med alle nødvendige monteringselementer og en enkel å følge monteringsmanual. Det krever ingen ekstra trinn for å installere denne splitteren på kjøretøyet ditt.

Autorisert distributør av Maxton Design-produkter i Norge

Maxton Design er kjent for kvaliteten på sine produkter, og vi er stolte over å være en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge. Vårt produkt, Sentersplitter Bak Mercedes Cls C218 Amg Line, er et ypperlig eksempel på Maxton Designs høye standarder. Dra nytte av vår splitter for å gi kjøretøyet ditt en oppgradering i både stil og funksjonalitet.