Frontleppe Mercedes Clk W209 (For Me-Clk-209-Amg204-F1 Bumper)

MaxtonSKU:ME-CLK-209-AMG204-FD1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris4.999 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-28 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Oppgrader Bilen din med vår Frontleppe Mercedes Clk W209

Dette unike produktet fra Mercedes Clk W209 sortimentet er en Frontleppe for Me-Clk-209-Amg204-F1 støtfanger. Du kan oppgradere din bil og forbedre dens estetiske appell betydelig med denne robuste og holdbare Frontleppe.

Robust og Høy Kvalitet

Vår Frontleppe Mercedes Clk W209 er laget av høy kvalitets ABS-plast, et materiale som er mye brukt i bilindustrien for å lage fabrikkstøtfangere og andre karosserideler. Dette sikrer at Frontleppe er ekstremt holdbar, fleksibel og tåler all slags belastning og kraft. Produktet har strenge kvalitetskrav og er TÜV godkjent, slik at du kan være trygg på at det tilfredsstiller alle sikkerhetsstandarder.

Enkel Installering og Bedre Utsende

Frontleppe gir bilen din en drastisk bedre utsende. Den kommer monteringsklar med alle nødvendige monteringselementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Det er ingen ekstra trinn, noe som gjør det enkelt og raskt å gi bilen din en oppgradering.

Vi er en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge. Dermed kan du være sikker på at du får autentiske og kvalitetssikrede produkter når du kjøper fra oss.