Frontleppe Mercedes CLK W208 (For Me-Clk-208-Amg204-F1 Bumper)

Spar 1.700,-
MaxtonSKU:ME-CLK-208-AMG204-FD1G-D
3 anmeldelser

Produktoverflate: GLANS
Pris:
Salgspris3.299 kr Ordinær pris4.999 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-28 virkedager)
Frakt:
299 kr eller henting (Drammen, Kvelde) gratis
sett

Beskrivelse

Frontleppe Mercedes CLK W208 for ME CLK 208 AMG204 F1 støtfanger

Ønsker du å gi din Mercedes CLK W208 et løft? Vår frontleppe er det perfekte tilbehøret for deg. Laget spesielt for ME CLK 208 AMG204 F1 støtfangeren, vil denne frontleppen legge til stil og unikhet på din bil. Laget av høykvalitetsmateriale, er denne frontleppen slitesterk og langvarig.

Stil og funksjonalitet

Denne frontleppen gir ikke bare et estetisk preg, men bidrar også til bedre aerodynamikk og stabilitet. Den reduserer luftmotstand og hjelper til med å forbedre grep og håndtering på veien. Med sin skreddersydde passform og enkel installasjon er denne frontleppen et must-have tilbehør for alle bilentusiaster.

Høykvalitetsmateriale

Vårt hovedfokus er på kvalitet og holdbarhet. Frontleppen er laget av slitesterk og værbestandig materiale som tåler selv de tøffeste veiforhold. Den er også motstandsdyktig mot riper og slitasje, noe som sikrer at den vil beholde sitt utseende i lang tid.

Enkel installasjon

Montering av frontleppen er enkel og krever ingen spesialverktøy eller ferdigheter. Alt du trenger er inkludert i pakken, og du kan installere den selv på kort tid. Klar instruksjon følger med for en problemfri installasjon.

Oppgrader bilen din med denne topp kvalitets frontleppen og skill deg ut fra mengden. Kjøp nå på Nomax.no og gi bilen din det utseendet den fortjener.

  • Passer til: Mercedes CLK W208
  • Modell: ME CLK 208 AMG204 F1
  • Materiale: Høykvalitets ABS-plast
  • Farge: Svart
  • Enkel installasjon uten behov for spesialverktøy
  • Slitesterkt og værbestandig