Sideskjørt Mercedes Clk W208

MaxtonSKU:ME-CLK-208-AMG209-S1A
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris3.899 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sideskjørt Mercedes Clk W208: Forvandle utseendet på bilen din

Sideskjørtet er laget av ABS-plast, som ofte brukes i bilindustrien, spesielt for fremstilling av fabrikkstøtfangere og andre karosseridelere. Dette produktet har gått gjennom strenge kvalitetskontroller og er TÜV-sertifisert, noe som sikrer høy holdbarhet, fleksibilitet og utmerket kvalitet på materialet den er laget av.

Forbedre bilens utseende med vårt sidekjørt

Sidekjørtet til Mercedes CLK W208 vil gi et drastisk bedre utseende på begge sider av bilen. Den kommer monteringsklar med alle nødvendige monteringselementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Det er ingen ekstra trinn nødvendig. Dette gjør det ideelt for de som søker "monteringsklar biltilbehør".

Maxton Design: Din autoriserte forhandler i Norge

Vi er en autorisert forhandler av Maxton Design-produkter i Norge. Vårt partnernavn "Maxton Design" er en vanlig søkefrase blant bilentusiaster som ønsker kvalitetsdeler. Utforsk vårt brede utvalg av deler og tilbehør for en rekke bilmerker og modeller, inkludert ikoniske merker som Mercedes. Oppdag de forskjellige måtene du kan forbedre og tilpasse bilen din på med våre sterke og fleksible sideskjørt.