Frontleppe Racing V.1 Mercedes Cla A45 Amg C117 Facelift

MaxtonSKU:ME-CLA-117F-AMG-CNC-FD1A
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris3.699,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-28 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Frontleppe Racing V.1 Mercedes Cla A45 Amg C117 Facelift: Bedre Utseende og Kvalitet

Ingen bil tilbehørsbutikk i Norge kan matche kvaliteten og designet på Frontleppe Racing V.1 Mercedes Cla A45 Amg C117 Facelift, en autorisert distributør av Maxton Design produkter. Dette produktet er laget av høykvalitets ABS-plast, et materiale kjent for sin holdbarhet og fleksibilitet, mye brukt i bilindustrien til produksjon av fabrikkfanger og andre karosserideler.

Kvalitetskjøringsopplevelse med Frontleppe Racing

Frontleppe Racing’s høye kvalitetskrav er garantert av det strengt TÜV-godkjente sertifiseringssystemet, og sikrer at produktene leverer et holdbart og pålitelig stykke bilutstyr. Utover kvalitet, garanterer vi også uovertruffen estetikk; denne frontleppen vil gi bilen din et drastisk forbedret utseende, noe som setter deg i rampelyset på veien.

Enkel montering med Frontleppe Racing

Vi sørger for at din Frontleppe Racing V.1 Mercedes Cla A45 Amg C117 Facelift kommer klar til montering. Alle nødvendige monteringselementer, sammen med en detaljert monteringsmanual med klare instruksjoner, er inkludert. Du trenger ikke å bekymre deg for ekstra trinn eller komplikasjoner, noe som sparer deg for tid og mulig frustrasjon.

Autorisert Distributør i Norge

Som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, er vi stolte av å tilby de beste biltilbehørene på markedet. Prøv Frontleppe Racing V.1 Mercedes Cla A45 Amg C117 Facelift i dag, og opplev kvaliteten selv!