Diffuser Mercedes-Benz C-Klasse W205 14-18

MaxtonSKU:ME-C-205-RD1G+RD2G
1 anmeldelse

Pris:
Salgspris4.399,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Oppgrader Bilen Din med Vår Diffuser Mercedes-Benz C-Klasse W205 14-18

Denne diffuseren er spesialdesignet for Mercedes-Benz C-Klasse W205 14-18 og vil gi bilen din et markant bedre utseende. Vår diffuser er laget av robust ABS-plast, et materiale som brukes mye i bilindustrien for å lage fabrikkstøtfangere og andre deler av karosseriet. Vi har prioritert kvalitet og dette produktet er TÜV-godkjent, og sikrer høy holdbarhet, fleksibilitet og utmerket kvalitet.

Enkel og Rask Montering

Denne diffuseren kommer komplett med alle nødvendige monteringselementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Det er ingen ekstra trinn, noe som betyr at du kan oppgradere bilens estetikk kjapt og enkelt.

Maxton Design - Autorisert Distributør i Norge

Som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, kan vi garantere at du vil motta kvalitetsdeler som gir en varig påvirkning på bilens utseende. Forbedre stilen, funksjonen og ytelsen til Mercedes-Benzen din med vår ABS-plast diffuser.

Perfekt Passform Mercedes-Benz C-Klasse

Vår diffuser er skreddersydd for Mercedes-Benz C-Klasse W205 14-18, noe som sikrer en perfekt passform. Det avanserte designet gir et mer strømlinjeformet utseende uten å kompromittere funksjonaliteten. Gjør din Mercedes-Benz unik med denne kvalitetsdiffuseren.