Sidesplittere Bak Mercedes C-Class S205 63Amg Estate

MaxtonSKU:ME-C-205-AMG-ES-RSD1G
1 anmeldelse

Pris:
Salgspris2.299 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sidesplittere for Mercedes C-Class S205 63Amg Estate: Øk bilens estetikk og funksjonalitet

Disse Sidesplitterene for Mercedes C-Class S205 63Amg Estate er nettopp det du trenger for å forvandle bilens utseende. De er laget av robust ABS-plast som brukes omfattende i bilindustrien for å lage fabrikkstøtfangere og andre karosserideler. Vår splitter går gjennom strenge kvalitetskrav, er TÜV-godkjent, og sikrer dermed høy holdbarhet og fleksibilitet. Dette produktet leveres med alle nødvendige monteringselementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Det er ingen ekstra trinn som kreves, så du kan være trygg på en enkel monteringsprosess.

Transformer utseendet på bilen med vår diffuser

Vår Mercedes S205 AMG Estate diffuser vil gi et drastisk bedre utseende bak på bilen. Den kommer monteringsklar med alle nødvendige monteringselementer, noe som gjør det enkelt selv for en uerfaren person å installere.

Maxton Design-produkter i Norge fra en autorisert distributør

Vi er stolte over å være en autorisert distributør av Maxton Design-produkter i Norge. Ved å kjøpe fra oss kan du være sikker på å få et originalt produkt av høy kvalitet som vil tåle tidens tann. Våre Maxton Design diffusers og sidesplitters for Mercedes er det perfekte tilbehøret for å forbedre bilens utseende og yteevne.