HekksSpoiler Sidevinger Mercedes A W176 Amg Facelift

MaxtonSKU:ME-A-176F-AMG-HS1G
1 anmeldelse

Pris:
Salgspris3.799 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Spoiler Sideekstensjoner Mercedes A W176 Amg Facelift

Vår Spoiler Sideekstensjoner passer perfekt til Mercedes A W176 Amg Facelift modeller produsert fra 2015 og utover. Dette produktet er ideelt for deg som ønsker å forbedre bilens estetikk samt forbedrer bilens kjøreegenskaper.

Bilkomponenter av høy kvalitet

Disse Spoiler Sideekstensjonene er laget av Abs-plast, et materiale som er bredt brukt i bilindustrien på grunn av dets styrke og fleksibilitet. Abs-plast er materialet som brukes i produksjonen av fabrikkstøtfangere og andre bildeler. Det er preget av sin økte styrke og fleksibilitet som vil sikkert overgå dine forventninger.

TÜV Materialgutachten-sertifisert produkt

Våre Spoiler Sideekstensjoner til Mercedes A W176 Amg Facelift har blitt TÜV Materialgutachten-sertifisert, noe som betyr at det oppfyller de høyeste kvalitetsstandarden. Vi er en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge. Du kan være trygg på at produktet du kjøper fra oss er av høy kvalitet og vil tåle tidens prøve.

Kjøp våre Spoiler Sideekstensjoner idag

Ikke gå glipp av muligheten til å forbedre bilens utseende med våre Spoiler Sideekstensjoner for Mercedes A W176 Amg Facelift. Vi tilbyr bare det beste til våre kunder, og du får det beste hos oss. Kontakt oss nå og la oss begynne å forbedre din kjøreopplevelse idag.