Spoilerforlenger Volkswagen Scirocco Mk.3 R Facelift

MaxtonSKU:VW-SC-3F-R-CAP1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris3.099,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
PĂ„ lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Spoiler Extension Volkswagen Scirocco Mk.3 R Facelift (2014-2017)

Volkswagen Scirocco Mk.3 R Facelift Spoiler Extension er perfekt tilleggsutstyr til din bil. Zen er et komplett sett inneholdende en spoilerforlengelse med 3M tape og en avfettingsklut. Laget av ABS plast, produktet garanterer styrke og fleksibilitet.

Unikt design og kvalitetsmaterialer

Designet spesielt for bruk i bilindustrien, er ABS materialet i vÄrt produkt kjent for sin styrke og fleksibilitet. Det er det samme materialet som brukes i produksjonen av fabrikkstÞtfangere og andre bildeler. Dette sikrer enestÄende holdbarhet og ypperlig ytelse.

TÜV Materialgutachten Sertifisert Produkt

VĂ„rt produkt har fĂ„tt TÜV Materialgutachten-sertifisering, noe som bekrefter materialets kvalitet og pĂ„litelighet. Sikkerheten til kundene vĂ„re er vĂ„r prioritet, og dette produktet er intet unntak. Vi er en autorisert distributĂžr av Maxton Design produkter i Norge.

Din bil fortjener det beste

Med vÄrt komplette sett, fazer du alt du trenger for Ä forbedre bilens utseende og ytelse. ABS produktene er kjent for sin holdbarhet, og dette produktet vil ikke skuffe. Det er tid for Ä oppgradere bilen din med Volkswagen Scirocco Mk.3 R Facelift Spoiler Extension.