Frontleppe V.2 Vw Polo Mk6 Gti

MaxtonSKU:VW-PO-6-GTI-FD2G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris4.099,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-28 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Oppgrader din VW Polo MK6 GTI med Frontleppe V.2

Oppgrader din VW Polo MK6 GTI med vår høykvalitets Frontleppe V.2. Frontleppen er laget av sterk ABS-plast som er kjent for å bli brukt i bilindustrien for å produsere fabrikkstøtfangere og andre deler av karosseriet. Dette produktet går gjennom strenge kvalitetskrav og er TÜV-godkjent for å sikre høy holdbarhet og fleksibilitet verdsatt av bilentusiaster.

Kvalitetsforbedring og stil Oppgradering

En installasjon av Frontleppen vil gi din bil et drastisk bedre utseende. Alle nødvendige monteringselementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner er inkludert, noe som gjør den klar for montering med en gang. Det er ingen ekstra trinn som er nødvendige, noe som gjør denne biloppgraderingen rask og enkel.

Vi er en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge. Investere i vår høykvalitets bilmodifikasjon vil sikre at din VW Polo MK6 GTI vil skille seg ut i mengden.

Maxton Design - Din betroede partner for biloppgraderinger

Vi er stolte av å være en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge og ser frem til å hjelpe deg med å transformere din VW Polo MK6 GTI.