Flaps Til Frontleppe Volkswagen Polo GTI Mk6

MaxtonSKU:VWPO6GTICNC-FSF1A
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris1.499 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-28 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Flaps Til Frontleppe Volkswagen Polo GTI Mk6: Forbedre estetikken og funksjonaliteten til bilen din

Unik design og kvalitetsmateriale

Bilen din fortjener det beste når det gjelder utseende. Flaps Til Frontleppe Volkswagen Polo GTI Mk6 tilbyr et drastisk forbedret utseende for bilen din. Frontleppen er laget av ABS plast, en type plast som er mye brukt i bilindustrien for produksjon av fabrikksbumpere og andre karosserideler. Dette produktet gjennomgår strenge kvalitetskrav og er TÜV-godkjent, noe som sikrer høy holdbarhet, fleksibilitet og kvaliteten på materialet det er laget av.

Lett installasjon

Vi vet at bilentusiaster setter pris på brukervennlige produkter. Derfor leveres frontleppen vår monteringsklar med alle nødvendige monteringselementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Det er ikke noen ekstra trinn, noe som gjør installasjonen til en lek.

Maxton Design - Autorisert distributør i Norge

For kundens tillit og trygghet er vi stolte av å være en autorisert distributør av Maxton Design-produkter i Norge. Du kan nå kjøpe produktene med full tillit og garanti. Velg Flaps Til Frontleppe Volkswagen Polo GTI Mk6 for å få den beste kombinasjonen av stilk og ytelse for bilen din.