Spoilerforlenger Vw Polo Mk5 Gti / R-Line

MaxtonSKU:VW-PO-5-GTI-CAP1G
2 anmeldelser

Pris:
Salgspris3.099,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Spoiler Extension Vw Polo MK5 Gti / R-Line: Forbedre din bilopplevelse

Øk din Vw Polo V Gti / R-Line 2009 - 2014's estetikk og ytelse med vårt premium spoiler extension sett. Dette produktet er spesielt designet for å passe perfekt med din bilmodell, gir en eksklusiv oppgradering og forbedrer den overordnede kjøreopplevelsen.

Abs Plast: Høy kvalitet og holdbarhet

Abs plast er et ideelt materiale for bilinnredning. Dette produktet er laget av samme materiale, og da det er laget for bruk i bilindustrien, gir det økt styrke og fleksibilitet til bilens utseende. Det sikrer også at spoiler extension holder seg godt selv under kraftige kjøreforhold.

Komplett Sett: Alt du trenger for en lett installasjon

Dette settet inkluderer en Spoiler Extension med 3M Tape for enkel og rask montering, samt en avfetting klut for optimal forberedelse av overflaten. Produktet har også blitt TÜV Materialgutachten sertifisert, noe som betyr at det oppfyller strenge kvalitetsstandarder.

Vi er en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, og gir deg tillit til å kjøpe fra oss med fred i sinnet. Oppgrader din bil til det neste nivået med vår Spoiler Extension for Vw Polo MK5 Gti / R-Line.

Ikke vent lenger, oppgrader din Vw Polo V Gti / R-Line 2009 - 2014 nå og gi den et unikt og høyt ytende utseende.