Spoilerforlenger Vw Polo Mk5 (R Wrc Look)

MaxtonSKU:VW-PO-5-R-WRC-CAP1G
2 anmeldelser

Pris:
Salgspris3.099,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Spoiler Extension Vw Polo MK5 (R Wrc Se Ut) til bil industrimodeller

Spoiler Extension Vw Polo MK5 (R Wrc Se Ut) - en essensiell oppgradering til din VW Polo V 2009 – 2014. Dette er en kvalitetskomponent laget med premium ABS plast, kjent for sin styrke og fleksibilitet i bilindustrien. Produktet skryter av TÜV Materialgutachten-sertifisering, noe som sikrer holdbarhet og pålitelighet.

En Komplett Spoiler Extension Sett

Vårt sett inneholder en Spoiler Extension forsterket med robust 3M tape for sikker og holdbar montering. I tillegg tilbyr vi en spesialisert Degreasing Cloth for korrekt forberedelse av monteringsområdet, slik at vår Spoiler Extension passer perfekt til din VW Polo V.

ABS Plast: Den Optimale Valget for Bilindustrien

ABS Plast brukes omfattende i bilindustrien, hovedsakelig i produksjonen av fabrikkstøtfangere og andre bildeler. Med ABS-materiale er du garantert en Spoiler Extension som er like robust og holdbar som de originale delene på bilen din.

Vår Forpliktelse til Kvalitet

Vi er stolte over å være en godkjent distributør av Maxton Design produkter i Norge. Med TÜV Materialgutachten-sertifisering, står vi bak kvaliteten på vår Spoiler Extension Vw Polo MK5 (R Wrc Se Ut) og er dedikert til å gi deg best mulig produkt og service.