Frontleppe V.1 Vw Polo Mk5 Gti (Facelift)

MaxtonSKU:VW-PO-5F-GTI-FD1G
1 anmeldelse

Pris:
Salgspris4.999 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-28 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Vakker og Holdbar Frontleppe V.1 VW Polo MK5 GTI (Facelift)

Med vår Frontleppe V.1 VW Polo MK5 GTI (Facelift), kan du gi bilen din et drastisk bedre utseende. Denne etterbehandlingsdelen er ikke bare estetisk tiltalende, men gir også økt robusthet. Den styrer luftstrømmen i bilens nedre del, noe som forbedrer bilens stabilitet og bakkekontakt. Laget av ABS plast, som er kjent for sin holdbarhet og fleksibilitet, er denne frontleppen det klare valget for bilentusiaster. Vi sender produktet komplett med monteringssett og manual, klart for å bli montert på bilen din.

Kvalitet og Holdbarhet med ABS Plast

Bilen din fortjener bare det beste, og det er grunnen til at Frontleppe V.1 VW Polo MK5 GTI (Facelift) er produsert fra høykvalitets ABS plast. ABS plast brukes gjennomgående i bilindustrien til å lage fabrikkstøtfangere og andre karosserideler. Dette sikrer den høye holdbarheten og fleksibiliteten i materialet, samtidig som produktet overholder strenge kvalitetskrav og er TÜV godkjent

Perfekt Passform med enkel installasjon

Med vår frontleppe får du en drastisk forbedring i bilens utseende uten behov for ekstra trinn eller tilpasninger. Den kommer klar til å montere med alle nødvendige elementer og en detaljert manual. Du kan enkelt installere den selv, noe som gir deg en følelse av prestasjon.

Du kan stole på oss som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge. Kjøp Frontleppe V.1 VW Polo MK5 GTI (Facelift) nå og la bilen din skinne på veien!