Sidesplitters Bak Vw Passat Cc R36 Rline (Preface)

MaxtonSKU:VW-PA-CC-R-LINE-RSD1G
2 anmeldelser

Pris:
Salgspris1.899,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sidesplitters Bak Vw Passat CC R36 Rline (Preface)

Sidesplatters Bak Vw Passat CC R36 Rline (Preface) diffusor er produsert av høykvalitets ABS-plast, et materiale mye brukt i bilindustrien for produksjon av fabrikkstøtfangere og andre karosserideler. Denne enestående diffusaren er underlagt strenge kvalitetskrav og er TÜV-sertifisert for å sikre overlegen holdbarhet og fleksibilitet.

Forbedret Utseende på Bilen

Denne Bak Vw Passat diffuseren vil gi din bil et drastisk forbedret utseende fra baksiden. Den leveres ferdig for montering med alle nødvendige monteringselementer og en klar og lettforståelig monteringsmanual. Ingen ekstra trinn er nødvendig, noe som sørger for en enkel og problemfri installasjon.

Tre Typer Etterbehandling å Velge Mellom

Glans, kullstoffsimitasjon, og tekstur er de tre typene av etterbehandling du kan velge fra for din Bak Vw Passat diffuser. Disse etterbehandlingene gir deg muligheten til å personliggjøre bilens utseende slik det passer best for deg og din stil.

Autorisert Distributør

Vi er en autorisert distributør av Maxton Design -produkter i Norge. Kjøp fra oss for å sikre at du får genuin kvalitet på produktene dine, og den støtte og service du fortjener.