Frontleppe V.1 Vw Passat Cc Preface Model Standard Bumper

MaxtonSKU:VW-PA-CC-FD1G
2 anmeldelser

Pris:
Salgspris4.099,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-28 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Oppgrader Bilen din med Frontleppe V.1 Vw Passat Cc Preface med Standard Bumper

Øk kjøretøyets estetikk og ytelse med vår toppkvalitets Frontleppe V.1 Vw Passat Cc Preface. Vårt produkt er kjent for sin enestående holdbarhet og fleksibilitet. Laget av ABS-plast; brukt utstrakt i bilindustrien for fremstilling av fabrikkstøtfangere og andre karosserideler.

Forbedret Holdbarhet og Kvalitetskontroll

Vi går utover det vanlige for å sikre at våre produkter møter de strengeste kvalitetsstandardene. Vårt Frontleppe V.1 Vw Passat Cc Preface er TÜV-godkjent, noe som garanterer den høyeste holdbarheten og ytelsen hvis også det unike materialet den er laget av.

Anvendelig og Brukervennlig Monteringsprosess

Vårt produkt leveres forberedt for montering med alle nødvendige monteringselementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Med vår Frontleppe V.1 Vw Passat Cc Preface, er det ingen ekstra trinn, noe som sikrer enkel og rask installasjon.

Vi er en stolt autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge. Sikkerhet og kundetilfredshet er vår høyeste prioritet. Takk for at du vurderte vårt produkt, og vi ser frem til å forbedre din kjøreopplevelse.