Sideskjørt Vw Passat B7

Spar 600,-
MaxtonSKU:VW-PA-B7-REVOS1A-D
3 anmeldelser

Pris:
Salgspris1.299 kr Ordinær pris1.899 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 1-2 virkedager)
Frakt:
299 kr eller henting (Drammen, Kvelde) gratis
sett

Beskrivelse

Sideskjørt til VW Passat B7 Sedan

Oppgrader utseendet til din VW Passat B7 Sedan med våre premium sideskjørter. Disse stilige og holdbare sideskjørtene er spesifikt designet for å passe perfekt til Passat B7-modellen. Med en enkel installasjon kan du raskt forvandle bilen din og legge til et sporty preg.

Elegante og aerodynamiske

Våre sideskjørter er ikke bare for utseendet, de har også en funksjonell rolle. De er konstruert for å forbedre bilens aerodynamikk, redusere luftmotstand og forbedre kjøreytelsen. Du vil oppleve bedre stabilitet og bedre drivstofføkonomi sammen med et stilfullt utseende.

Premium kvalitet og holdbarhet

Våre sideskjørter er laget av høykvalitetsmaterialer som er holdbare og motstandsdyktige mot værforhold. De er testet for å sikre langvarig ytelse og tåle tøffe kjøreforhold. Du kan stole på at våre sideskjørter vil være en pålitelig investering for din Passat B7 Sedan.

Enkel installasjon

Installasjonen av våre sideskjørter er enkel og krever ingen spesialverktøy. De leveres med en detaljert installasjonsveiledning, slik at du kan gjøre jobben selv. Du trenger ikke å være en bilentusiast eller mekaniker for å installere disse sideskjørtene.

Skreddersydd for VW Passat B7 Sedan

Våre sideskjørter er spesifikt designet for å passe perfekt til VW Passat B7 Sedan-modellen. De er formet og dimensjonert nøyaktig for å sikre en feilfri passform og sømløst integreres med bilens design. Du vil ikke bare forbedre utseendet ditt, men også bevare bilens originale estetikk.

Oppgrader stilen og ytelsen til din VW Passat B7 Sedan med våre sideskjørter. Bestill nå fra Nomax.no!

Tekniske spesifikasjoner:

  • Materiale: Høykvalitets plast
  • Passer til: VW Passat B7 Sedan
  • Farge: Svart
  • Inkludert i pakken: 2 stk. sideskjørter, festemateriell
  • Enkel installasjon uten spesialverktøy