Sideskjørt racing diffusers Vw Passat B6/B7 R-Line

MaxtonSKU:VW-PA-B6-RLINE-CNC-SD1A
2 anmeldelser

Pris:
Salgspris3.599 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sidekjørt Racing Diffusers Vw Passat B6/B7 R-Line

Entusiastiske bileiere vet verdien av kvalitetsdeler. I dag fokuserer vi på vår Sidekjørt Racing Diffusers til Vw Passat B6/B7 R-Line, et produkt som vekker oppmerksomhet hos dem som ønsker å forbedre sitt kjøretøys utseende og ytelse.

Enestående Høykvalitets Materialer

Sidekjørtet er laget av ABS-plast, et materiale mye brukt i bilindustrien til å lage fabrikksstøtfangere og andre karosserideler. Produktet gjennomgår strenge kvalitetskrav og er TÜV godkjent, noe som sikrer høy holdbarhet, fleksibilitet, og kvalitet på materialet.

Forbedret Utseende og Enkel Installasjon

Dette sidekjørtet vil gi bilen din et drastisk forbedret utseende på begge sider. Det leveres monteringsklar med alle nødvendige monteringselementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Det er ingen ekstra trinn nødvendig, noe som gjør installasjonen enkel og problemfri.

Maxton Design Autorisert Distributør

Som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, kan vi garantere for produktets kvalitet og ytelse. Valget av vårt Sidekjørt racing diffuser viser din engasjement for å ha kun det beste for din Vw Passat B6/B7 R-Line.