Diffuser Bak Vw Golf 7 R Hatchback Rear Diffuser

MaxtonSKU:VW-GO-7-R-HB-CNC-RS1A
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris3.099,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Diffuser Bak Vw Golf 7 R Hatchback Bakdiffusor - Kvalitet og stil

Denne topprangerte Diffuser Bak Vw Golf 7 R Hatchback Bakdiffusor er konstruert med ABS-plast av høy kvalitet; et materiale som er kjent for sin utrolige holdbarhet og fleksibilitet. ABS-plast brukes bredt i bilindustrien for produksjon av fabrikkstøtfangere og andre karosserideler. Vårt arbeid er TÜV-godkjent, noe som betyr at vi følger strenge kvalitetskrav for å garantere deg et produkt du kan stole på.

Design og monteringsenkelhet

Denne Diffuser Bak Vw Golf 7 R Hatchback Bakdiffusor vil legge til en drastisk forbedring til ditt kjøretøys utseende. Ikke bare er det en estetisk oppgradering, men det tilfører en reell forskjell i ytelsen til bilen. Denne bakdiffusoren kommer med alle nødvendige monteringselementer og en klar og lettfattelig monteringsmanual. Det er ingen ekstra trinn å bekymre seg for, og prosessen er så enkel som det kan bli.

Maxton Design Produkter Distributør

Som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, er vi stolte av å gi deg denne premium kvalitets Diffuser Bak Vw Golf 7 R Hatchback Bakdiffusor. Kjøp med tillit, og kjør med stil og bedret yteevne.