Sentersplitter Bak Vw Golf Mk7 Gti Clubsport

MaxtonSKU:VW-GO-7-GTI-CS-RD1RED
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris2.599 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sentersplitter Bak Vw Golf Mk7 Gti Clubsport

Oppdag holdbarheten og fleksibiliteten til vår Sentersplitter Bak VW Golf Mk7 GTI Clubsport! Denne premium kvalitetsdiffuseren er laget av ABS-plast, en populær plastikk i bilindustrien brukt til fremstilling av fabrikkstøtfangere og karosserideler. Dette produktet oppfyller strenge kvalitetskrav og er godkjent av TÜV, noe som sikrer dets høy holdbarhet og fleksibilitet.

Optimalisering av bilens utseende med vår Diffuser

Vår diffuser kan gi bilen din et dramatisk oppgradert utseende. Den kommer klar til montering, komplett med alle nødvendige elementer og en instruksjonsmanual med klare instruksjoner. Det er ingen ekstra trinn, noe som gjør den lett å installere selv for amatører!

Vi er stolte over å være en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge.

Vedlikehold av din Sentersplitter Bak Vw Golf Mk7 GTI Clubsport er minimal, noe som gjør det til et ideelt tillegg til din bil. Oppgradér bilen din med oss, vi garanterer et utseende som turnerer hoder!

Forbedret bilkjøring med Sentersplitter Bak Vw Golf Mk7 GTI Clubsport

Du vil oppleve forbedret kjøreopplevelsen med vår Sentersplitter Bak Vw Golf Mk7 GTI Clubsport. Ikke bare vil det gi bilen din et elegant utseende, men det kan også forbedre bilens aerodynamiske ytelse.