Frontleppe V.2 Vw Golf VII R (Facelift)

MaxtonSKU:VW-GO-7F-R-FD2G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris4.099,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-28 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Oppgradere Utseende med Frontleppe V.2 til VW Golf VII R (Facelift)

Vår Frontleppe V.2 til VW Golf VII R (Facelift) er designet med kvalitet og stil i tankene. Denne premium auto delen er laget av robust ABS-plast, en komponent mye brukt i bilindustrien for å lage fabrikkstøtfangere og andre karosserideler. Med streng kvalitetskontroll og TÜV-godkjenning er vi sikre på å levere høy holdbarhet og fleksibilitet.

Høy Kvalitet og Holdbarhet garantert

Frontleppen er sterkt bygget for å tåle påkjenningene den kan bli utsatt for på veien. Fra kvalitets ABS-plast til vår omfattende testprosess, setter vi standarden høyt. Monteringen av denne høykvalitets VW Golf VII R (Facelift) Frontleppe V.2 er en bris takket være monteringsklare komponenter og klare instruksjoner, så det kreves ingen ekstra trinn eller utgifter.

Som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, er vi her for å hjelpe deg å finne det perfekte match.

Høykvalitets Bil Deler fra pålitelige Distributører

Med vår dedikasjon til kvalitet, er vi stolte over å være en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge. Vi sikrer at du får den beste servicen og produktene for din biloppgradering. Hvis du søker etter en pålitelig kilde for Frontleppe til VW Golf VII R (Facelift), er du kommet til rett sted.

Forbedre din kjøreopplevelse og bilens estetikk i dag med vår Frontleppe V.2 for VW Golf VII R (Facelift).