Frontleppe Vw Golf VII Gti

MaxtonSKU:VW-GO-7-GTI-FD1G
3 anmeldelser

Pris:
Salgspris4.999 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-28 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Frontleppe Svart Glans til VW Golf VII GTI

er det perfekte tilbehøret for å forbedre utseendet på din Golf. Med sin stilige og slitesterke design gir denne frontleppen deg den ekstra kanten du trenger for å skille deg ut på veien. Laget av høykvalitetsmateriale som sikrer langvarig holdbarhet.

Forbedre utseendet på din Golf

Med denne frontleppen vil VW Golf VII GTI se enda mer imponerende ut. Designet er spesielt laget for å passe perfekt til din bilmodell, og gir fronten en sporty og aggressiv look. Vær klar for å tiltrekke deg oppmerksomhet på veien.

Stilig og slitesterkt tilbehør

Frontleppen er laget av kvalitetsmaterialer som sikrer at den tåler hverdagens utfordringer. Den er motstandsdyktig mot riper og slitasje, slik at den fortsatt ser bra ut selv etter lang tids bruk. Du kan være trygg på at dette tilbehøret vil vare lenge.

Selvmontering

Frontleppen er enkel å montere selv, da den leveres med alt nødvendig monteringstilbehør og enkel veiledning. Du trenger ikke å være erfaren mekaniker for å få denne frontleppen på plass. Følg enkelt steg-for-steg instruksjonene og nyt det forbedrede utseendet på din Golf.

Kjøp hos Nomax.no

Bestill frontleppe til din VW Golf VII GTI på Nomax.no i dag. Vi tilbyr rask levering og god kundeservice. Gi din bil et unikt preg og øk kjøregleden med dette stilige tilbehøret. Kjøp nå og la din Golf skille seg ut på veien.

Tekniske Spesifikasjoner

  • Kompatibilitet: VW Golf VII GTI
  • Materiale: Høykvalitets plast
  • Farge: Svart
  • Montering: Selvmontering
  • Pakken inneholder: Frontleppe, monteringsutstyr