Frontleppe Vw Golf Mk7 Facelift Standard

MaxtonSKU:VW-GO-7F-FD1G
3 anmeldelser

Pris:
Salgspris4.999 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-28 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Frontleppe Svart Glans til VW Golf MK7 Facelift Standard

er den perfekte oppgraderingen for å gi bilen din et sporty og unikt utseende. Denne frontleppen er spesielt designet for å passe til Golf MK7 Facelift Standard-modeller, og gir et elegant og aggressivt utseende.

Øk stil og aerodynamikk

Med denne frontleppen kan du gi bilen din et markant løft i stil og aerodynamikk. Den er laget av høykvalitets materiale, som gir holdbarhet og lang levetid. Frontleppen er enkel å montere og passer perfekt til bilens design.

Unikt utseende

Frontleppen gir en ekstra dimensjon til bilens utseende, og skiller seg ut fra mengden. Den sporty designen og den skreddersydde passformen gjør det se ut som en original del av bilen. Bilens utseende vil bli lagt merke til hvor som helst du kjører.

Enkel installasjon

Denne frontleppen er enkel å installere og krever ingen spesialverktøy eller modifikasjoner. Alt nødvendig monteringstilbehør følger med, og du kan raskt og enkelt få bilen din til å se enda bedre ut.

Høy kvalitet og holdbarhet

Vi hos Nomax.no sikrer at alle våre produkter er av høyeste kvalitet. Denne frontleppen er nøye laget for å tåle ekstreme værforhold og gi deg langvarig bruk og glede.

Tekniske spesifikasjoner

  • Materiale: ABS-plast
  • Farge: Svart Glans
  • Passer til: VW Golf MK7 Facelift Standard
  • Pakken inneholder: Frontleppe, monteringsutstyr