Spoiler Cap Vw Golf Mk5 Gti

MaxtonSKU:VW-GO-5-GTI-CAP1G
2 anmeldelser

Pris:
Salgspris3.799 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Spoiler Cap for Vw Golf MK5 Gti

VW Golf V Gti Spoiler Cap er det ultimate tillegget for versjonene fra 2003 til 2008. Denne spoiler cap er den perfekte oppgraderingen for bilen din, og gir den en skarp og moderne følelse. Produktet er laget av høykvalitets ABS-plast, et materiale som ble spesifikt designet for bruk i bilindustrien. ABS er preget av økt styrke og fleksibilitet, noe som er ideelt for produksjon av fabrikkfanger og andre bilkarosserideler.

Sertifisert kvalitet

Dette produktet har gjennomgått en streng kvalitetskontroll og er sertifisert av TÜV Materialgutachten, som sertifiserer for materiale. Vi er en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, og vi garanterer dermed at du vil motta et førsteklasses, slitesterkt og holdbart produkt.

Perfekt for VW Golf V gti modeller

VW Golf V Gti Spoiler Cap er en uunnværlig del for alle Vw Golf V Gti eiere som ønsker å oppgradere bilutseendet sitt. Den bidrar til bilens aerodynamikk og gir det et raffinert, sporty utseende som vil tiltrekke seg oppmerksomhet på veien. Abs-materialeplasten som brukes i spoiler cap, øker produktets varighet og holdbarhet. Bestill din VW Golf V Gti spoiler cap i dag!