Støtfangerskjørt Valance Bak Vw Golf V R32 (With 2 Exhaust Holes)

MaxtonSKU:VW-GO-5-R32-R3A
1 anmeldelse

Pris:
Salgspris3.199,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Støtfangerskjørt Valance Bak Vw Golf V R32 (Med 2 Eksoshull)

Støtfangerskjørt Valance, laget for Vw Golf V R32 med 2 eksoshull, er et unikt tilskudd til bilen din. Denne kvalitetsdiffuseren er laget av ABS-plast, et materiale som er ofte brukt i bilindustrien for å lage fabrikkstøtfangere og andre karosserideler. Produktet møter strenge kvalitetskrav og er TÜV godkjent, noe som sikrer dets holdbarhet og fleksibilitet.

Forbedret Utseende Med Diffuseren

Pimp din Vw Golf V R32 med vårt Støtfangerskjørt relance for å gi det et drastisk bedre utseende. Den leveres monteringsklar, inkludert alle nødvendige monteringselementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Med denne diffuseren trenger du ikke å ta noen ekstra trinn, alt ligger til rette for en rask og enkel montering.

Maxton Design Autorisert Distributør i Norge

Som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, garanterer vi for kvaliteten på våre produkter. Forbedre bilens estetikk og funksjonalitet med vårt Støtfangerskjørt Valance Bak for Vw Golf V R32. Dette er et utmerket valg for de som ønsker å uttrykke sin individuelle stil og forbedre bilens generelle utseende og ytelse.