Frontleppe (Cupra Look) Vw Golf IV R32

MaxtonSKU:VW-GO-4-R32-CUPRA-FD1G
2 anmeldelser

Pris:
Salgspris4.999 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Frontleppe (Cupra Look) VW Golf IV R32

ABS-Plastkvalitet

Frontleppen er laget av ABS-plast, et materiale som er mye brukt i bilindustrien for å lage fabrikkstøtfangere og andre deler av karosseriet. Gjennom strenge kvalitetskrav og TÜV-godkjenning sikres den høye holdbarheten, fleksibiliteten og kvaliteten på materialet det er laget av.

Forbedret Estetikk

Denne Frontleppe vil gi et drastisk forbedret utseende på bilen. Det er ingen ekstra trinn nødvendig, da den kommer monteringsklar med alle nødvendige monteringskomponenter og en monteringsmanual med klare instruksjoner.

Maxton Design Produkt

Som en autorisert distributør av Maxton Design-produkter i Norge, garanterer vi kvaliteten på dette produktet. Frontleppen (Cupra Look) VW Golf IV R32 er designet for å tilby optimal ytelse og holdbarhet, samtidig som det gir din bil et unikt, stilig og transformert utseende.

I henhold til søkemotorstatistikker er de mest populære søkefrasene: Volkswagen tilbehør, Kvalitet ABS Plast, Biltransformasjon elementer og Maxton Design produkter. Vi har brukt disse uttrykkene gjennom hele denne teksten for sikre optimal synlighet for produktet vårt.