Spoilerforlenger Vw Eos

MaxtonSKU:VW-EOS-1-CAP1G
2 anmeldelser

Pris:
Salgspris3.099,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Spoiler Extension for Vw Eos (2005-2010)

Søkende etter biltilbehør av høy kvalitet? Vårt produkt, en Spoiler Extension er passende for Vw Eos modeller laget mellom 2005 til 2010. Laget av styrkeforbedret Abs-plast, denne spoilerforlengeren er designet for å tilføre din bil en stilren-finish, samt optimalisere dens aerodynamiske yteevne.

Komplett sett for Enkel Installering

Hvert sett er utstyrt med en Spoiler Forlengelse som er forhåndsbelagt med 3M Tape, og en Avfettingsduk. Dette lar deg enkelt installere produktet hjemme, uten behov for profesjonell hjelp. Vi har sørget for at alt du trenger er inkludert i pakken, slik at monteringsprosessen blir så problemfri som mulig.

Tilført Abs-plast Styrke og Fleksibilitet

Spoileren er laget med Abs-plast, et materiale laget spesielt for bilindustrien. Abs-plast tilbyr en utmerket kombinasjon av styrke og fleksibilitet, og er typisk brukt i produksjonen av fabrikkferdige spoiler forlengere og andre bildeler. Med TÜV Materialgutachten sertifisering er kvaliteten på dette produktet sikret.

Maxton Design: Autorisert Distributør i Norge

Som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, lover vi at du får et kvalitetsprodukt som overgår dine forventninger. Med vår spoiler extension, kan du oppgradere bilens utseende og ytelse.