Bakfanger leppe - Volkswagen Arteon R 20-

MaxtonSKU:VW-AR-1F-R-RSD1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris1.899 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Bakfanger leppe - Volkswagen Arteon R 20

Bakfanger leppe til Volkswagen Arteon R 20 er en kvalitetsoppgradering for din bil. Laget av samme ABS-plast som brukes i bilindustrien for produksjon av fabrikkstøtfangere og andre karosserideler, tilbyr denne leppen overlegen holdbarhet og fleksibilitet. Produktet oppfyller strenge kvalitetskrav og er TÜV-godkjent for å sikre høy kvalitet.

Forbedrer estetikken til din bil

Ikke bare tilbyr denne bakfanger leppen forbedret holdbarhet, men den gir også bilen din et drastisk forbedret utseende. Den aksentuerer bilens bakside og gir dens estetikk en ekstra kant. Den kommer monteringsklar, med alle nødvendige monterings elementer og en detaljert monterings manual med klare instruksjoner.

Kvalitetsprodukter fra Maxton Design

Som en autorisert distributør for Maxton Design produkter i Norge, tilbyr vi bare de beste produktene på markedet. Maxton Design er kjent for sin kvalitet og pålitelighet, og denne bakfanger leppen er intet unntak.

Holdbarhet og fleksibilitet fra ABS-plast

Denne bakfanger leppen er laget av ABS-plast, et materiale kjent for sin holdbarhet og fleksibilitet. Den er TÜV-godkjent og går gjennom strenge kvalitetsprosesser for å garantere et holdbart og pålitelig produkt.