Diffuser Street Pro - Volkswagen Arteon R-Line Facelift 20-

MaxtonSKU:VWAR1FRLINECNC-RS1BRB
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris5.199 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 7-14 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Diffuser Street Pro for Volkswagen Arteon R-Line Facelift 20-

Diffuser Street Pro er en produkt av høy kvalitet, laget av robust ABS-plast, en materiale sterkt foretrukket i bilindustrien for produksjon av fabrikkstøtfangere og andre karosserideler. Dette produktet overholder strenge kvalitetsstandarder og er TÜV-godkjent, noe som garanterer dens høye holdbarhet og fleksibilitet.

Kvalitetsmaterialer og Slående Design

Dette ABS plastdiffusor-produktet kommer montert og klart med alle nødvendige monteringselementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Det er ingen ekstra trinn, noe som gjør det enkelt å montere på din Volkswagen Arteon R-Line Facelift.

Maxton Design - Autorisert Distributør

Som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, kan vi garantere at du mottar kvalitetsproduktet Diffuser Street Pro for Volkswagen Arteon R-Line Facelift 20- som forbedrer bilens estetikk og funksjonalitet.

Forbedre Bilen Din med Volkswagen Arteon R-Line Facelift

Dette er en perfekt mulighet for å forbedre din Volkswagen Arteon R-Line Facelift 20- med en kvalitetsdiffusor som oppfyller alle bilindustriens standardkrav. Denne diffusoren forbedrer bilens utseende dramatisk. Ikke gå glipp av denne sjansen til å oppgradere bilen din med et autorisert Maxton Design produkt.