Bakfanger leppe Street Pro - Volkswagen Arteon R-Line Facelift 20-

MaxtonSKU:VWAR1FRLINECNC-RSD1BRB
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris1.899,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 7-14 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Bakfanger Lippe Street Pro - Volkswagen Arteon R-Line Facelift 20-

Den utmerkede Bakfanger Lippe Street Pro for Volkswagen Arteon R-Line Facelift 20- er her for å legge til et vell av estetikk og funksjonalitet til din bil. Med dette produktet i ABS-plast er du sikret beste kvalitet og holdbarhet i bilindustrien.

Utmerket Materialkvalitet

Bakfanger Lippe Street Pro er produsert fra høykvalitets ABS-plast, som er mye brukt i bilindustrien for fremstilling av fabrikkstøtfangere og andre karosseridele. Dette sikrer den høyeste holdbarheten, fleksibiliteten og forbedrer bilens generelle utseende. Produktet har bestått strenge kvalitetskrav og er TÜV-godkjent.

Forbedret Utseende for Din Bil

Dette tillegget vil gi en drastisk forbedring til bilens bakside. Leppen kommer monteringsklar, komplett med alle nødvendige monteringselementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Det er ingen ekstra trinn nødvendig for å forbedre utseendet på din bil.

Maxton Design Produkter

Vi er en autorisert distributør av Maxton Design Produkter i Norge. Vårt bredt utvalg av deler sikrer at vi kan tilfredsstille alt du trenger for å forbedre utseendet på bilen din. Du kan stole på oss for høykvalitets produktene som Bakfanger Lippe Street Pro for din Volkswagen Arteon R-Line Facelift fra 20 og utover.