Frontleppe Street Pro - Volkswagen Arteon R 20-

MaxtonSKU:VWAR1FRCNC-FD1BRB
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris4.299,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-28 virkedager)
Frakt:
299,-
stk

Beskrivelse

Upgradert Frontleppe Street Pro for Volkswagen Arteon R 20-

Vår Frontleppe Street Pro for Volkswagen Arteon R 20- er laget av bransjeledende ABS-plast, en materialetype godt kjent i bilindustrien, for dens fantastiske holdbarhet og fleksibilitet. Dette produktet går igjennom streng kvalitetskontroll og er TÜV godkjent for å sikre den høye kvaliteten.

Overlegen Holdbarhet og Fleksibilitet

Vår Frontleppe Street Pro tilbyr overlegen holdbarhet og utrolig fleksibilitet, takket være bruken av ABS-plast - et materiale som er flittig brukt til å lage fabrikkstøtfangere og forskjellige karosserideler. Dette har gjort produktet til et populært valg blant bilentusiaster og profesjonelle over hele Norge.

Enkel Montering for Øyeblikkelig Forvandling

Med vår Frontleppe Street Pro, kan du forvente en drastisk forbedring av bilens utseende. Produktet kommer monteringsklar med alle nødvendige monteringselementer og en detaljert bruksanvisning. Det er ingen ekstra trinn å følge - bare direkte og enkel montering for en umiddelbar forvandling av bilens utseende.

Din Autoriserte Maxton Design Distributør

Som en autorisert distributør av Maxton Design-produkter i Norge, kan vi tilby deg denne avanserte Frontleppe Street Pro til en overkommelig pris. Du kan være trygg på at du kjøper et kvalitetsprodukt designet for å vare.