Frontleppe Street Pro - Volkswagen Arteon R-Line Facelift 20-

MaxtonSKU:VWAR1FRLINECNC-FD1BRB
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris5.199 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 7-14 virkedager)
Frakt:
299,-
stk

Beskrivelse

Viktig Oppgradering: Frontleppe Street Pro - Volkswagen Arteon R-Line Facelift 20-

Oppgrader din kjøretøy med vår eksklusive Frontleppe Street Pro for Volkswagen Arteon R-Line Facelift 20-. Denne frontleppen er produsert av robust ABS-plast, et materiale mye brukt i bilindustrien for laging av fabrikkstøtfangere og andre karosserideler. Hvert produkt vi selger gjennomgår strenge kvalitetskrav og er TÜV-godkjent for å sikre høy holdbarhet og fleksibilitet.

Omgjør bilens utseende med Frontleppe Street Pro

Å installere en Frontleppe Street Pro kan dramatisk forbedre kjøretøyets estetiske utseende. Vårt produkt kommer monteringsklart med alle nødvendige monteringskomponenter og en brukervennlig monteringsmanual med klare instruksjoner. Ingen ekstra trinn er nødvendig - bare følg instruksjonene for en problemfri installasjon.

Autorisert Distributør av Maxton Design Produkter i Norge

Som en autorisert distributør av Maxton Design-produkter i Norge, garanterer vi høyeste kvalitet og ypperlig service. Enten du trenger biloppgraderinger eller bare ønsker et nytt, stilfullt utseende for Fahrzeuget ditt, har vi det perfekte produktet for deg. Velg Frontleppe Street Pro for Volkswagen Arteon R-Line Facelift 20- for en utmerket og attraktiv oppgradering.