Diffuser - Tesla Model X

MaxtonSKU:TE-MODELX-RS2G
11 anmeldelser

Pris:
Salgspris4.999 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Diffuser - Tesla Model X: Øk bilens estetikk med holdbarhet og fleksibilitet

Øk pizzazzet til din Tesla Model X med vår premium Diffuser. Laget med høykvalitets ABS-plast, et materiale som er kjent og stolt brukt innen bilindustrien for produksjon av fabrikkstøtfangere og andre karosseridele. Den høye holdbarheten og fleksibiliteten til ABS-plast sikrer at denne diffuseren ikke bare ser fantastisk ut, men også varer i mange år.

TÜV-godkjent for maksimal kvalitet og sikkerhet

Du kan stole på at du får høyeste kvalitet med vårt produkt, da denne diffuseren har gått gjennom strenge kvalitetskrav og er TÜV-godkjent. Du kan være trygg på at du investerer i et produkt som ikke bare oppgraderer bilens estetikk, men også møter de høyeste sikkerhetstandarder.

Enkelt og problemfritt monteringssystem

Vår diffuser kommer monteringsklar og inkluderer alle nødvendige monteringselementer, samt en enkel og grei monteringsmanual. Det er ingen ekstra trinn, noe som betyr at du kan begynne å nyte det nye utseendet på Tesla Model X umiddelbart.

Velg mellom to attraktive etterbehandlinger

Vi tilbyr to slående etterbehandlingsalternativer for å passe din stil – tekstur og glans. Begge gir Tesla Model X et drastisk og nytt utseende. Vi er en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, så du kan stole på kvaliteten på våre produkter.