Splitters Bak Mazda Cx-5 Facelift

MaxtonSKU:MA-CX-5-1F-RSD1C
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris2.299 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Splitters Bak Mazda CX-5 Facelift: Forbedrer og forsterker bilens utseende

Splitters Bak Mazda CX-5 Facelift er konstruert med høy presisjon og optimal ytelse i tankene. ABS-plast, som er umåtelig populær i bilindustrien for å produsere fabrikkstøtfangere og andre karosserideler, er det foretrukne materialet. Ved å oppfylle strenge kvalitetskrav og være TÜV-godkjent, sikrer dette produktets høye holdbarhet, fleksibilitet og utmerket byggemateriale. ABS-plasten gir overlegen styrke og langvarig holdbarhet.

Drastisk Forbedret Utseende

Med Diffuseren til din Mazda CX-5 Facelift kan du oppnå et radikalt forbedret utseende av bilens bakside. Det er ikke behov for noen ekstra skritt, da den leveres monteringsklar med alle nødvendige monteringselementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner.

Autorisert Distributør av Maxton Design

Som autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, står vi bak kvaliteten på produktene våre. Vår kompromissløse dedikasjon til superb kvalitetssikring sørger for at du får det beste produktet for din Mazda CX-5 Facelift.

Høy kvalitet, optimal ytelse

Vår ABS-plast diffuser gir overlegen styrke og langvarig holdbarhet til din Mazda CX-5 Facelift. Med vår produktgaranti og erfarne kundestøtte, kan du være trygg på at din diffuser vil levere optimal ytelse hver gang.