Frontleppe V.2 Mazda Mx-5 IV

MaxtonSKU:MA-MX5-4-FD2G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris4.099,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-28 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Oppgrader Din Bil med Frontleppe V.2 Mazda Mx-5 IV

Gi bilen din et estetisk løft med vår Frontleppe V.2 Mazda Mx-5 IV. Denne frontleppen er produsert av robust og høykvalitets ABS-plast, et materiale som er mye brukt i bilindustrien for produksjon av fabrikkstøtfangere og karosserideler. Denne produktet oppfyller strenge kvalitetskrav og er TÜV-godkjent, som er et vitnesbyrd om dens overordnede holdbarhet, fleksibilitet og materialekvalitet.

Enkel Installation av Frontleppe på Mazda

Vår Frontleppe V.2 Mazda Mx-5 IV kommer monteringsklar, noe som gir en problemfri brukeropplevelse. Sammen med produktet vil du motta alle nødvendige monteringselementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Det er ingen ekstra trinn eller unødvendige komplikasjoner - bare enkel og grei montering.

Kvalitets Bilutstyr fra Maxton Design

Som en anerkjent distributør av Maxton Design-produkter i Norge, kan vi garantere at du mottar produkter som maksimerer din bils estetikk og ytelse. Dette inkluderer vår Frontleppe V.2 Mazda Mx-5 IV, som er et resultat av utmerket ingeniørkunst kombinert med motekunnskaper for å gi deg kvalitets, stil og holdbarhet.